SKLEP SCANDICONCEPT

wtorek, 1 października 2013

Ta kompozycja powstała w stajni....





Henriette i Piotr wraz z córeczką żyją i mieszkają w jak w raju w miejscu, o jakiego wcześniejszym przeznaczeniu, nikt nawet by nie pomyślał. Kiedyś były tam stajnie...  
 
 
 
 
 
W tym 300 metrowym domu w Osterlen, położonym w południowej Szwecji mieszka pewna rodzina. Skandynawowie mają do siebie to, że w miarę możliwości dostosowują oryginalne fragmenty elewacji czy wnętrz do obecnych standardów. Zachowują przy tym pierwotną ich formę. Tak jak Henriette i Piotr. Meble w większości są w stylu vintage lub zostały wykonane w miasteczku. Całość tworzy znakomitą kompozycję !
 
 

 








 
 
zdjęcia : Jenny Bradngt,DosFamily bolg,emma

2 komentarze:

  1. Oglądanie takich fajnych przestrzeni wpędza mnie w doła :) Dziękuję za wpis u mnie.

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja z kolei podziwiam bez margnięcia powieką:) Mnóstwo miejsca min. mebli max. dodatków jak do ilości umeblowania. rowerkiem można śmiłało pojeździć:) Proszę Lillu uprzejmie:) Pozdrawiam cieplutko.

    OdpowiedzUsuń